Onze diensten

Banden Michel, uw bandenpartner

  •    PERSONENWAGENS    
  • VRACHTWAGENS
  •    MOTOREN    
   PERSONENWAGENS    

Personen-, leasing-, en bestelwagens & velgen.

Uw veiligheid en die van uw passagiers staan centraal wanneer u zich op de weg begeeft. 

Deze veiligheid begint bij de banden van uw voertuig. Een juiste keuze is daarbij van levensbelang. Banden Michel biedt u een ruim assortiment zomer-, all season- en winterbanden, voorradig in verschillende merken, aan. Zowel A-merken zoals DUNLOP, GOODYEAR, MICHELIN,... als B-merken waaronder FULDA, FALKEN, SAVA en anderen zitten in ons aanbod. Wij garanderen steeds een competitieve prijs, gekoppeld aan een uitstekende service. 

Uiteraard kan u bij ons ook terecht voor de seizoenswissel (zomer/winter) van uw banden. Wij hebben ook onze opslagruimte uitgebreid zodat u de gewisselde banden niet zelf thuis hoeft op te slaan. Via ons reserveringssysteem garanderen wij u een vlotte service op het afgesproken moment. Ook bestuurders van wagens die behoren tot een groot aantal leasingmaatschappijen kunnen bij ons terecht.

Naast banden biedt Banden Michel u ook een ruim assortiment velgen in staal en aluminium aan. Wij staan u graag met vakkundig advies bij in het maken van uw keuze. Voor de meeste merken kunnen wij u zelfs een virtuele configuratie voorstellen. 

VRACHTWAGENS

Vrachtwagens

Als zware weggebruiker komt u niet enkel uw veiligheid op de eerste plaats, maar ook die van uw medeweggebruikers.

Daarom is de juiste keuze van uw vrachtwagenbanden eveneens van cruciaal belang. Wist u dat voor elk soort weggebruiker er een specifieke vrachtwagenband bestaat? Het Banden Michel team staat u met haar professionele kennis graag bij voor de keuze van het juiste product bij uw specifiek transport.

Banden Michel biedt u eveneens in hun vrachtwagengamma een ruime keuze aan een goede prijs-kwaliteitsverhouding in verschillende merken zoals: DUNLOP, GOODYEAR, MICHELIN, FULDA, SAVA en ook kleinere en minder bekende merken aan. 

   MOTOREN    

Motoren

Als motorrijder weet u dat een slecht gekozen band nefast kan zijn voor uw veiligheid.

Daarom helpen wij u graag met raad en daad bij de keuze van het juiste type band voor uw type motorvoertuig.

Banden voor motoren zijn bij ons eveneens verkrijgbaar in de meest gekende merken, zoals DUNLOP, BRIDGESTONE, MICHELIN, PIRELLI, ... 

Bel ons?

+32 (0) 496 55 54 14

+32 (0) 15 51 70 68 

Ma - Vrij

08:00 - 18:00 

08:00 - 13:00 (zaterdag) 

Adres

Leuvensesteenweg 48A

3191 Hever

Een vraag?

info@bandenmichel.be

BTW: BE0476 974 932