Foutmelding

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in menu_set_active_trail() (regel 2405 van /customers/b/5/c/bandenmichel.be/httpd.www/includes/menu.inc).

Ons bedrijf

Banden Michel bvba heeft een jarenlange kennis en ervaring opgebouwd in de bandenwereld.

Michel Vantilt, zaakvoerder van Banden Michel bvba, begon in 1986 een uitdagende loopbaan als verkoper van vrachtwagenbanden. Hij bouwde een heus klantennetwerk uit over een groot deel van Vlaanderen. Onder deze klanten bevonden zich transportbedrijven en betoncentrales die beschikten over een voertuigenpark waar vooral vrachtwagen-, bestelwagen-, industrie- en personenwagenbanden aan de man werden gebracht.

Vijftien jaar later gebruikte hij de opgedane ervaring om in 2001 de uitdaging aan te gaan zijn eigen bedrijf Banden Michel, gevestigd aan de Leuvensesteenweg 48A te Hever, uit te bouwen tot wat het vandaag geworden is : een onafhankelijke, kleine zelfstandige onderneming, waar de klant terecht kan voor alle soorten banden met uitzondering van fietsbanden.

Een enthousiast en professioneel opgeleid team staat elke dag ter beschikking om u als klant de beste service te bieden. Terwijl uw banden door onze monteurs vakkundig worden geplaatst, kan u in onze wachtruimte gebruik maken van gratis draadloos internet bij een lekker kopje koffie.